Datassist, yalnızca bordro servisi vermek üzere kurulan ilk şirket olarak. Ayrıca, Bordro servis standartlarını, benchmarklarını ve sözleşmelerini oluşturmak, geliştirmektedir. Yıllık 1 milyondan fazla bordro hizmeti ve 700’e yakın hizmet verdiği kurum ile sektörde lider firmadır.
Tolga Eligül kimdir?
İİBF İktisat mezunu olan Tolga Eligül; Çalışma hayatına bankacılık ile başlamış; sırasıyla Demirbank, HSBC ve İş Bankası ile devam etmiştir. Daha sonra ADK Danışmanlık, yenibiris.com ve 2012 yılından beri Datassist’te Satış pozisyonlarına destek verse de, İnsan Kaynakları ve İşe Alım süreçlerinde etkin rol almıştır. Ayrıca Aşçılık okuyarak, sosyal gurmeliğini de destekliyor.
Eligül aynı zamanda “Kılıcın Öyküsü” kitap serisiyle de yayınlanan seri fantastik kurgu yazarlarındandır.
Yeni göreviyle ilgili Tolga Eligül, Datassist olarak Bordro Akademisi ile sektörün eğitim ve gelişmelerine destek olmayı hedeflediklerini, insan kaynakları stratejilerinin şeffaf, personel motivasyonu ve gelişimine odaklı bir bakış açısıyla çalışacaklarını belirtti.
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!